Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aj sutite....Kako bi je TREHNO UZ SLJIVIK!!!
ovo zapanjujuće, a uša glupani
Ja ni po čemu ne vidim da je ovo Britney, O.K. ima sise, ima guzove, pa takvih ima bilo gdje da čovjek ode, na bazenima, na jezerima, rijekama, na moru, ovdje je zapanjujuće jedino vaše oduševljenje slikom ove \"Britney\"
Zdepasta, mala, debela, loptica, nesimetricna, nikad vitka.....ne znam zasto ljudi uopste komentarisu njen izgled. Realno, nije ruzna ajde, ali vala je daleko od lijepa! Prodjem gradom, vidim 400 ljepsih cura u pola sata....
A ko kad je u Americi svaka druga klotz od 500 kg... pa im interesantno kad je neko normalne linije... Britney je ispod prosjeka, prcava, faca bez veze... sve u svemu izgled los!!!
joj jeb`te kako izgleda. joj. ima guzove, sise, dvije noge dvije ruke i glavu bez mozga. joj jeb`te koja vijest. hvala sarajevo-x. odoh onanisati!
SMAO VI OSUDJUJT I SJEDITE UZ MALE EKRANE j E B A C I TKZ,NAJPAMETNIJI STE VI SVA ZNATE,BOSANCI PU USTA VAM J E B E M
zapanjujuce? meni je zapanjujuce kad je nesto strasno a koliko vidim vama je dobro
Fotomontaža,pa skoro su bile njene slike,si.se velike a brada.vice da na njih možeš oči izbit\' a vidi sad???
dabogda na nagaznu minu a ne na \"ludi\" kamen
jbt bolje ja izgledam :S
nista posebno... mislim dobra je, al\' da je zapanjujuca...
nije loša ali nije ni kim kardashian i sise su joj pravo, ali pravo male
arizona brcko u satorima na stolovima vakih kolko hoš i to jeftino pravo
ovako izgleda svaka druga djevojka na plažama od makarske do dubrovnika