Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vala,ubila se za pornica...ubila
nemoj Sanja da se stidiš laži...
@sanja potpisujem
ona zasluzuje respekt za sve sto je postigla,voljeli mi POP muziku ili ne...djevojka je prodala skoro 100 miliona albuma,70 miliona singlova,#1 albume ima od 98 pa do dan danas..i turneja joj je bila #1 2008/9...pop kraljica, a ptivatni zivot me ne zanima,lepo izgleda :)
koliko ce jos samo puta \'odlaziti\' i \'vracati se\'.. hhh
http://4.bp.blogspot.com/_pcipcC5wN8A/R4-ojYUxkvI/AAAAAAAAA_A/Q6F52YlLBzk/s400/Britney%2BSpears.jpg
Dobra je bila u vrijeme hitmivamortajm. Sad je ženturača.
kako za tako kratko vrijeme moze da zategne tijelo,da bude bez celulita..ccc a lafo omiljenu ledenu kafu a do juce ste govorili milkshake i to u negativnom kontekstu...cura je ista kao sto je bil i prije 10 dana sta se pravite ludi nemojte sami sebi skakati u usta
U rodu je malo vrijeme stala malo vrijeme ni nedjelju dana dobra kada i od roda dobra dobru kadu prose sa svih strana a najveće imotski kadija. Valjda je opametnila.
a slika? sta muzika ko je spomeno muziku to ti mangip?hahaha
Neki dan ste je blatili i ismijavali zbog celulita, a sada ovakve vijesti... haha! Mora da ce joj album biti BOLI GLAVA pa treba malo popraviti imidz koji su mediji kaljali ranijih godina i tako... ;)
koja slika
Đe slika
đe je slika
sto ne mogu vidjet sliku u vecem formatu