Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
britney bacam ga na tebe citavo desetljece
do kad ce tako biti. nadam se da takvo njeno stanje potraje i da se spametuje radi svoje djece.
to joj je slika iz 1999. pozz
puk\'o bih je i nezategnutu...
ma bravoooooooooo.nedaj boze da se vidi stomak ili koja strija nakon poroda to je fuuuj.toliki uspjeh za nepovjerovati.hoces li diplomu? kakve gluposti.
Ma ona je najpozitivnija slavna licnost...pogledajte klipove sa x factora. Zena je presmijesna i presimpaticna :)
ALO ČOBANI KLIXOVCI POTRUDITE SE DA KAD OBJAVITE ČLANAK BUDE KOJA SLIKA VIŠE , AL NEMA VEZE IONAKO STE NAJGORI
Dok nju nisam vidio mislio sam da mi je mala čuna. A onda se istegnula..... na 15,5 cm.
Zbog komentara vjerovatno, kao i vecina ;)
ja stvarno nemam pojma zasto i dalje posjecujem ovaj portal...
I sta bi sa onim \"Plavi mjesec\". Hebo li vam on ma-j-ku vasu, Ja tri sata sjedim vani, pred kucom i cekam kad ce poplavit.Il ste vi nas slagali, ili je nekome ponestalo boje pa nije mogao ofarbati, ili se mozda to odgodilo za naredni petak ha?
Vala kad sam procitao clanak i shvatio od kolikog je to znacaja za Bosnu, poceo sam rikati k\'o labud na Sandzaku (nadam se da drug Fahro ne cita ove komentare). Klixani, gori pola Bosne i Hercegovine, a vi nama servirate pricu o Britney Spears. Svaka cast Boga mi. Isprintajte ovo na papire pa odnesite u ona sela koja su okruzena pozarima, nek i oni procitaju kako ova fu-ta raspala ima zategnuto tijelo, mozda bi i njih ovo zanimalo. Dokle mislite servirati price koje kopirate sa drugih sajtova, koliko ste \"jedinstveni\" pokazuje i to da kopirate cak i greske koje se nadju na drugim sajtovima...Svaka vam cast, zaista, divim vam se zaista. Umjesto da odete u neko selo koje je u opasnosti od pozara, da pitate stanovnike kako se osjecaju, da provedete neko vrijeme sa njima, vi nama pisete o ovoj fu-ti. De malo \"procackajte\" ko je kriv za ove pozare, sta je uzrok, nazire li se kraj svemu ovome. Molim vas da svi stavite dislike na moj komentar, jer ja nisam od onih koji zive od lajkova
ofajla
Dzaba joj kad nece mog TVRTKA osjetit :)))))
Metno bih joj ga ko ključ u bravu..
jaooo umirem od brige da li ima zategnuto tijelo, srce mi je na mjestu uhhh hvala Bogu
Britney Spears, lat. Prostituta Vulgaris.