Sprijateljili se na snimanju filma
0
Branko Đurić ide u posjetu Angelini Jolie i Bradu Pittu
Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šo je najgore ba niko mi ne vjeruje...
Za razliku od Neleta , Đuro je bio i ostao ljudina !
Zašto sad, nakon što smo svi vidjeli da je Š.upka Đure izjava laž, Sa-x ne napravi članak o tome kako je Branko Đurić jedan samozaljubljeni lažov???
Hahahahahahahaha ...koliko je ova prica smijesna toliko je I zalosna
cudno pa i nema toliko ljubomore ko kaze da BiH sve oprasta ali uspjeh nikada :P
djuro je bio i ostao moj idol!
smedju uniformu i ne daj (h)im da puse
Nadam se da ce Djuro svoju zenu povesti, vidio sam joj sifone u onom filmu preseksi mi je rado bi nakratko zamijenio Angelinu sa njom.
dzuro magare moje malo zena ce ti otkinuti cundaru
bez hedije se neide na prelo, KAD FESLIJA UPRE....... NEMA MU KRAJA
Vidi smrda oni bi Andju.Niste vi za Holivudske p.ce imate Bosiljku Mladic kazu ona voli da ga primi.
Sto su ljubomorni ovi iz genocidnog entiteta.Vama je Dodo uvalio k.tu,tako da nema potrebe da se brinete za Andju i Djuru.
Istina je da ide, ali ne samo on. Ide ih vise.
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
hahahahahahahahaha Kakva budalastina majko moja! Nije mi jasno zasto ovaj Djuro non stop samo pada i pada, dublje i dublje. I izmislja ove neke gluposti, vjerovatno da bi non-stop bio u medijima i reklamirao ovaj odron od albuma Bombaj Stampe! Cuj \"ide u posjetu prijateljima\"??? Hahahaha Ko ne zna kako ta prijateljstva u Hollywoodu ferceraju povjerovat ce u ovo sranje! Jednom ih sreo na snimanju i sada su vec prijatelji?? Garant! Djuro, uhvati se glume, tu si najbolji i popusti i novinare i nas sa ovim sranjima od lazi!!!
koji gadan lik, al fkt e nemoj se ni vraćat
Đuro je jak na ovim izjavama oko filma. a kad dođe film - odroon