Sprijateljili se na snimanju filma
0

Branko Đurić ide u posjetu Angelini Jolie i Bradu Pittu

Sarajevo-x.com
Bosanskohercegovački glumac Branko Đurić ovih dana zaputit će se u Hollywood kako bi obišao svoje prijatelje Angelinu Jolie i njenog partnera Brada Pitta. Đuro i Jolie upoznali su se u Budimpešti na snimanju njenog rediteljskoj prvijenca, ljubavnoj priči koja se događa u BiH tokom rata, pa otuda i poziv za privatnu posjetu.

"Upravo se spremam da otputujem u Hollywood u privatnu posjetu Angelini i Bradu. Ostat ću kod njih sedmicu i odmoriti od posla. Nažalost, moja supruga Tanja ne može da ide, pa ću ići sam. Kad se vratim imat ću više vremena za priču", kazao je Đurić kratko za Blic.

Podsjetimo, prošle godine rediteljica Angelina Jolie snimala je film u Budimpešti, a jedan dio "Bezimene ljubavi" sniman je i u BiH.

Đurić u filmu glumi srpskog vojnika, a tokom snimanja on i njegova supruga Tanja Ribić jako su se sprijateljili s jednim od najslavniji holivudskih parova.

Kako piše Blic, iako Đuro ništa nije potvrdio postoje velike šanse da mu upravo Jolie i Pitt otvore vrata Hollywooda.

Oni će ga najvjerovatnije upoznati s prijateljima agentima i menadžerima, te bi bh. glumac lako mogao uploviti u holivudske filmske vode.

Film "Bezimena ljubavna priča" (kako glasi radni naslov) trebao bi biti premijerno prikazan do kraja aprila.