Veza šokirala javnost
15

Brak Woodyja Allena i 35 godina mlađe supruge započeo je na bizaran način

N. C.
Redatelj Woody Allen u braku je sa 35 godina mlađom Soon-Yi Previn, a njihova ljubavna priča počela je na bizaran način.

Sadašnja supruga redatelja je posvojena kćerka njegove bivše partnerice Mie Farrow. Nju su sa šest godina usvojili iz Južne Koreje Mia Farrow i njezin tadašnji suprug Andre Previn.

Nakon što su se Farrow i Previn razveli, Farrow je započela vezu s Allenom. Kad su Farrow i Allen tek započeli vezu, Soon-Yi je imala 11 godina. Međutim, kad je napunila 21, ona i Woody započeli su romantičnu vezu kada je Allen imao 57 godina i još uvijek bio u vezi s Farrow.

Njihova je veza otkrivena kada je Farrow pronašla gole Soon-Yijine fotografije u Allenovoj kući. Allen i Previn vjenčali su se u Veneciji u Italiji 23. decembra 1997. i od tada su usvojili dvoje djece, Bechet i Manzie.

Allen prije nekoliko godina postao je dio američke histerije u vezi sa seksualnim uznemiravanjem, jer mu se tada na teret stavljalo da je zlostavljao svoju kćerku.

Ovaj 85-godišnjak u intervjuu govori kako optužbe o seksualnom zlostavljanju nisu zasnovane na istinitim činjenicama, te kako ih je izmislila Dylanina majka Mia Farrow jer je bila ljuta zbog prekida njihove dugogodišnje ljubavne veze.