Britanski tabloidi tvrde
0
Brak Angeline i Brada zapao u krizu
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... joj stvarno su mediji dosadni... ma kako lazu-nije normalno, a i vi iz sa.x.com-a mogli bi ste da od ovakvih clanaka odustanete. nije valjda da se nema o cemu pisati... oni mogu da rade sta hoce... brangelina su super bili i ostace... U canu su se pojavili ko pravi par-zaljubljeni do usiju i sretni jer su drugaciji od svih ostalih. da su lijepi-nemra se ni pisati-treba samo slike vidjeti. sto se tice breda i jeniffer - to i nije bila neka veza , da je valjala angi ih nikad nebi mogla da odvoji... odvojili su se sami, jer nisu funkcionirali.
BOLI me K....
tako joj i treba,ona je i rastavila Brada i Dženifer...to je bio jako dobar brak dok se Andjelina nije umijesala...
Jao vam komentara ... Da vas nije briga nebi valjda ni citali...
aahahahahaa što oplaka majko mila kome je ovo više interesantno ne čitam uopšte samo sam bacio oko na naslov
mogu li ga ja podudlati brad pitt-u ?
Treba nju KITOVAT i napunit glavicima !
prvo da vas pitam zasto citate ako vam nije interesantno? a drugo, hahahahahaha, u odvojenim kucama, a u PM, ja ne mogu spavati na odvojenom krevetu sve da houcu, kad se moja supruga (politicki korektno) naljuti na mene, meni je ili pod ili jako maleni kauc...zavidim bradu...a ko je vidio zivjeti s zenom, ako imas drugog izbora?
Ah, sto sam se nasekirao, odsad u znak solidarnosti sa njihovim patnjama pijem samo crnu kafhvu
Jao stvarno...SAV SAM SE NAJEZIO.... KOGA BRIGA !!!!!!!!!!!