Viđeni zajedno u Los Angelesu
0

FOTO / Bradley Cooper i Jennifer Lopez kriju vezu od znatiželjnika

Sarajevo-x.com
Jennifer Lopez nije poznata kao sramežljiva i povučena žena, ali ovog puta je skrivala lice od fotografa. Skrivila si nešto Jennifer?
Popularna glumica i pjevačica J. Lo. se izgleda postidila kada je uhvaćena u automobilu sa kolegom Bradleyem Cooperom. Jennifer je pokrila lice rukama u nadi da će uspjeti sakriti od javnosti da je ona žena koja se po Los Angelesu vozi u automobilu sa Cooperom.

Kada je primijetio fotografe i Bradley je pokrivao lice, ali je ubrzo morao spustiti ruke na volan da ne izazove saobraćajnu nesreću.

Prema pisanju magazina People njih dvoje su u subotu proveli neko vrijeme zajedno, ali na upite novinara o njihovom susretu nisu dali nikakav komentar.

Lopez (42) i Cooper (37) su i ranije viđeni zajedno, ali su tvrdili da su u pitanju samo poslovni sastanci. Prošlog mjeseca su bili na večeri u New Yorku.

"Nakon zajedničke večere ostali su u kontaktu. Godi joj pažnja koju ima od Bradleyja, zabavno joj je s njim, on je nasmijava, sviđa joj se.", rekao je izvor za magazin People.

U međuvremenu je TMZ objavio da je par u "opuštenoj" vezi, ali je definitivno u vezi. Izvor blizak TMZ-u je rekao da njih dvoje nisu u ozbiljnoj vezi te da ne zovu jedno drugo momkom i djevojkom, ali da provode kvalitetno vrijeme zajedno.

Inače, Jennifer je nedavno okončala sedmogodišnji brak sa Marcom Anthonyjem, sa kojim ima trogodišnje blizance, Maxa i Emme. Bradley je također nedavno okončao dvogodišnju vezu sa Renee Zellweger.