Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
?!
Brad volim te, i Angelinu, :))))
legalizacija marihuane bi ojačala i bih ekonomiju
E jeste nepismeni tabloidjani... \"Strani mediji\"? \"Vijest\" je potekla sa tracerskog bloga. http://ianundercover.com/ U pitanju je kopija proslogodisnje \"vijesti\" da je Brad Pit odlucio da se kandiduje za gradonacelnika New Orleansa. Koja je nastala zato sto veliki broj ljudi ne shvata koncept sarkazma. Tj. Razumjeli su Pitovo \"Jasta. Mog\'o sam za gradonacelnika.\" kao najavu kandidature.
Friend with weed is a friend indeed !
hahahahah hoce smak svijeta garant
dajem svoj glas pitu
Jedan od njegovih ciljeva je legalizacija marihuane. Slavni glumac smatra da bi zahvaljujući tome ekonomija države oživjela. TO CARE!!!
Mr.s.ssss kompleksas!
eh,kad smo mi znali to, nije on dzaba dolazio po savjete kod nas.
gorazde ti je produzena ruka kalifornie...:P
Ako treba..citavo Gorazde ce glasati za njega
gluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupoooooooooooooooooooooooosttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt