Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako bi bilo fino da imam puno para..
gob te boje
To što ste prikazali na fotografiji nije dvorac. Vjerojatno ste francusku riječ Chateau preveli kao dvorac, što doista i jeste, ali se ista riječ upotrebljava za vinariju na imanju. Kao na primjer poznati Chateau Lafitte i drugi. Ako želite vidjeti pravi francuski DVORAC pogledajte dvorce na Loari, kojih je tamo veliki broj.
ne sekiraj se Brede, pripazicu ja Andju dok te nema, u sigurnim je rukama, tvoj konj
uh bejbifejs ide da u stilu supermena sam izrenovira što deset restauratora iz luvra ne mogu uh uh...al smo mi sa sax super agencija za promociju elizabetinih dvorskih luda uh uh
SCT nece da radi tunel, a ni zaobilaznicu jer su dobili posao u Francuskoj...
bas mi je drago
mogu li ja u renoviranje kako svoju banju ugurati?
ovdje moze pola Bosne da radi i da zivi -.-\"
Ovako cu ja svoju štalu opremiti
\'ta ce on renovirati
Ja molim Boga da nekad imadnem cetvrtinu od ovog sto je gore nabrojano kamoli sta vise . . .
POSLALA MI MAMA PO BREDU PITU U FRANCUSKU