Žestoka svađa holivudskog para
0
Brad Pitt i Angelina Jolie se ipak neće vjenčati
Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKO GLUP CLANAK!!!!!!!! JESTE SUND!!!
da je meni njihove pare... a njima moj rahatluk...
sta ce biti s kucom???? zapalicu je
koga libo racku hoce li se ona vjencati ili ne....koji je ona faktor u mom zivotu ba?
uzjahao motor i odgulio u zemlju krvi i medaa da K R E Š E ove naše K U R V I C E xDDDDD
Boli nas KRC iskreno
Sad će Bred iz inata snimit\' film kako Srbi valjaju pravo...!
Onaj ko vjeruje u ove price, kao i da se Brad i Angelina vole i da imaju nesto sto mi zovemo ozbiljnom vezom,...njemu stvarno nema pomoci. To su sotone u ljudskom obliku, koje vas manipuliraju, lazu i obmanjuju iz samo njima znanih razloga.
Angie je zena zmaj,kakva crna J.A..Brad je lud za Angie,,..Novinari lazu
Odlazivsi na svom motoru u zalazak sunca, Brad je tako prnuo da se podigao oblak prasine iza njega sto je Angelinu dodatno razljutilo i bacila je svu sarmu spremljenu za rucak tog dana ...aj ne kakite vise hljeba vam i soli!!!!!!
Drzi se Brede.
ovaj pit bi trebao da se obazrivije ponaša prema bosanskoj princezi!
kako da ne, gori smo mi koji ovo čitamo odnosno komentarišemo
hahahahahah, meni sve postaje smiješniji ovaj Sarajevo x sa objavljivanjem ovih članaka neke ž kategorije. Baš mu rekla da nakon što imaju 6 djece da ona ne želi biti sa nekim ko je bio sa Aniston hahhaahahaha. Mora da su komšije čule ovu svađu i odmah nazvale Sarajevo x da im kažu vijest haahahahah. Možda je i Bred sa govornice javio našima.
Koga boli k....?
tebi se Aniston ne svidja? Jolie ti se svidja? kako mozes da znas ko ti se svidja ili ne svidja ako ih nisi upoznao? jedan je razlog zasto je Brad pricao kcerci o braku sa Aniston, nema tu puno mudrologije, svidjalo se to tebi ili ne.
Nece ga Andja a Bred prest\'o pit zbog nje.ccccccc