Žestoka svađa holivudskog para
0

Brad Pitt i Angelina Jolie se ipak neće vjenčati

Sarajevo-x.com
Angelina Jolie i Brad Pitt (Foto: Feđa Krvavac/Sarajevo-x.com)
Angelina Jolie i Brad Pitt (Foto: Feđa Krvavac/Sarajevo-x.com)
Prema natpisima američkih časopisa In Touch weekly i OK, Brad Pitt i Angelina Jolie otkazali su planove za vjenčanje nakon žestoke svađe. Do svađe je došlo nakon što je Pitt ispričao sinu Maddoxu da je bio oženjen s Jennifer Aniston i da ju je jako volio.

Američki mediji su se dugo bavili nogom Angeline Jolie. Njenu neobičnu pozu je ismijao Jim Rash kome je uručila Oscara. Nakon toga su se pojavile spekulacije da par ima probleme i u planiranju braka.

"Brad nije znao da je Angelina kod kuće i rekao je sve Maddoxu. Ispričao mu je kako je Jennifer žena s kojom je bio prije u braku i koju je silno volio, ali u tom trenutku je Angelina ušla u sobu. Bila je bijesna. Angie je doslovno poludjela i rekla mu kako je loše i što ne nadziru djecu dok su na internetu. Svjesna je da je ovo tek početak jer će to morati objasniti svakom od svoje šestero djece, a oni će od njih htjeti znati sve ono što su roditelji radili u prošlosti", ispričao je izvor za američke medije

Angelina je navodno nakon rekla da otkazuje pripreme za vjenčanje i da ne želi biti u braku sa nekim ko je bio vjenčan za Jennifer Aniston. Poslije svađe Pitt je sjeo na svoj motor i otišao od kuće, prenosi portal Celebitchy.