Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stelja on nju svaku noc.
Sta se ovo neko nalozio na kacunka, fino cojk reko, fazla to sto nisi guzio nista, to je promasaj, a ljudi fino izracunali.. onaj ko guzi najbolje gadja..
@mozak znam g.l.u.p mi je komentar, a i sam sam takav. doduse vise sam r.e.t.a.r.d.i.r.a.n nego sto sam g.l.u.p
@mozak znam g.l.u.p mi je komentar, i a sam sam takav. doduse vise sam retardiran nego g.l.u.p.
@mozak znam glup mi je komentar, a i sam sam takav.
@kacunak znate li sto je kod kacunka mozak ko kliker, pa natekao mu
on se bar pojavio na OI. a kada ce nasi fudbaleri, rukometasi, pa bajni kosarkasi da nas predstavljaju na olimpijadi. nego se brukaju u nekakvim kvalifikacijama i barazima. sarajevo da ne spominjem kda je izgubilo od seoskog tima iz golubovaca.
Anhelina, pokloni je ti Fazliji nasem da nas ne bruka po svijetu..
jaoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:D bolje da joj je poklonio kilu bureka, vid\' je kak\'a je. :D
ja joj mogu samo pokloniti metak, i to gumeni :)
...mene malo podilazi jeza :)
strasno...sta vise reci...
Streljanu kupio zeni,pa ima li vece gluposti .cccccccccccccc.Bas Brad nema stila.