Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kak da ne... et ona sad ovako mrsava i ofucana zato sto se suosjeca s milijonima gladnih ljudi???? Nagledala si se fotosopiranih slika i slika gdje na njoj radi vojska sminkera i frizera i ona ti najljepsa zena na svijetu!!!!! Glupa si Cokolina
Meni je Angelina jedna od najljepsih zena .Divim se osobama koje rade ono sto zele i ne obaziru se na okolinu.Takva je kakva je sretna, zaljubljena, humana ....a sta je ljepota vec upravo to.Da je imala neke operacije nije tacno (iako nije ni vazno) imaju slike kad je bila tinejdzer potpuno isto izgleda.Sto se tice mrsavosti jednom je priznala u jednom razgovoru s novinarima da joj je tesko jesti kad je vidjela toliko gladnih i napacenih. I zasto ljudi nemogu biti sretni zbog tude srece vec uvijek sve ljubomorno i zlobno....
jeste li culi da je prestao Bred Pit,a poceo Pit Sampras;)))
meni je brad najbolji.......
Veca je vjeravatnoca da si ti neki uzasno ruzan gabor cim t je nesto ovako lijepo... Objektivno gledajuci Angelina je ofucana i premrsava... Sharon Stone joj moze biti mama a bolje izgleda od nje!!!
stvarno ova Andzai zgleda grozno,cuj duge noge,odkad toAa jos ta gubica ko paja patak,xe,xe!Ne kontam sto bi joj neko zavidio,pa ona je stalno u nekim depresivnim stanjima,valjda duga apstinejshn;Sharon svaka cast,ko glumica;)))
sta je uradila od sebe, definitivno se mora udebljati bar 7 kg. premrsava je. ne zavidim joj ni na cemu, meni je moj zivot lijep, a svaciji zivot je na svoj nacin lijep-da ne pomislite da sam ljubomorna :))))
Od kada se kaže u svijetlo ROZOJ!? A meni Angelina prelijepo izgleda.
Eh vi jadne zavidne žene sto piskarate. Zavidne ste Angelini, a u stvarnom životu ste sigurno ništa, bez škole, neobrazovane, bjedne. ZAVIDNE BJEDNICE !
HELLA bjednice, sigurno si neka ružna cajka, zavidnice bjedna. Sigurno si bez banke u džepu, neskolovana furdašice. Eh, šta bi ti dala da si samo A od Angeline.
nije vala nikad bila nesto specijalno,dzaba joj operacije,al sad se odzorala i okostala totalno. dajte joj kamenja u dzepove da je vjetar ne otpuse i da se ima cime branit od pascadi kad je napadnu. Pascad vole glodat kosti.
Meni je ova Angelina fuj!! prava lešinarka, vidi joj vena za igle... :) grozna je....
Stone je zakon, ova Angelina je obicna anorekticna nakaza. Jedino joj faca valja, sto jest - jest!