Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daj prestanite promovisati lgbt
Sarajevo ti je balkanski lgbt centar.
Dajte nam promociju gdje ima dobar mevlood
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tebe samo neko masno plaća da promovišeš to što promovišeš , a ako sam nekim slucajem u krivu onda si lud drugog objasnjenja nemam
umjetnik ispred vremena , vizionar
Bog i tetovaza... Dovoljno je samo ovim receno koliko nemas pojma ni gdje si ni o cemu pricas. Pusti se ti Boga molim te i rjesavaj svoje demone.
dosadni ste s njim, lik je nebitan
Kralj sevdaha i ponos Bosne
Žešća dijagnoza...
gledaj Boze SRBINA ko Gejsa...
Svima koji mu se dive porucujem da svoga sina ovako obuku pa ponosno posalju u skolu. Nekad pomislim zasto ovoj nakazi daju ovoliki medijski prostor. A onda shvatim da to i nije toliko lose. Treba nekad vidjeti i lose primjere i na njima uciti. Ako ti nekad dijete i pomisli da se ovako obuce, da ima primjer vidjeti kakvo zgrazanje to izaziva. Bolje mu je da uci na tudjim greskama:)
Ko oblaci Bozu? Covjek se u odraslim godinama poceo sam izrazavati kako zeli i kako se osjeca, nije ga mama obukla i poslala u skolu. Ja bih radije da mi se dijete ovako oblaci nego da za SDA glasa, Bozo nikad nikom nista uradio nije za razliku od velikih vjernika i dzumasa u odijelima sto su moralni a kuci satra zenu i djecu od batina :)
Za mene kao da i menpostojiš#
Ljudi ne vole izvrate
"...i ta tri slova koja nose svu težinu svijeta, posebno ovog krvavog kojeg gledamo..." i sva ubistva u ime ta tri slova, i svo zlo koje se radi u ime ta tri slova, i svi ratovi u ista ta tri slova, i svijet koji je krvav zbog ta tri slova...shvatamo tetovažu.
K.rina bi ti bio veca nego sto si sad..
Izaš'o iz insanskog sureta...
Iblisov pulen
Hjebes ista Bozo ili samo se kupas!
Svako od nas zna, duboko u sebi, da ovo nije normalno. A sta je to normalno "danas"? Ko postavlja te norme? Ajd da kažemo, nije u skladu sa prirodom. Prirodom čovjeka. Svako to zna. Ti koji podržavaš ovo, ja te izazivam.. obuci maminu suknju danas, izadji pred ogledalo pa pa u mahalu pa se kad se vratiš kuci, kazi mi kako si se osjećao? Budi iskren! Ha Ya.. cccc.