Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tipični potomak lutovog naroda
zasto Lutovog? ovaj covjek nikog ne vrijedja,a njega mnogi sta on radi sa sobom je njegova stvar,neka Svemoguci Allah odluci!
@samoslabo kao Marija Bursac!
Vela havle
Vela kuve
La havle ve la kuvvete illa billah
Ne podrzavam ga u potpunosti ali covjek ima pravo da govori i vrhunski je umjetnik.A ovi pasica bruda dzamija trap trava mahalasi sto ga prozivaju su isti ko i ove cete koje su ga maltretirale u Foci.
dokle ce vise vrijeđati naš Narod, Vjeru i Tradiciju
Kako ovo/ ovaj/ ono, šta god ja dobija prostor u medijima Ovo je trovanje javnog prostora. Onda se čudima ljudima kad popi.de pa napravlje sra.e
Dragi Božo da znaš koliko ljude neinteresujes ne bi se provaljivao !
Bozo prijatelju, sad kad je Sebija otjerana iz bolnice vjerovatno ce se dio doktora vratiti da nastave raditi svoj posao. Mozda medju njima ima dobar psihijatar da te barem malo ISPRAVI. Totalno izljecenje nije moguce ali barem da imas manje simptoma.
ti si BoZo usro i šefa i stanicu..nema ti pomoci
ti si BoZo usro i šefa i stanicu..nema ti pomoci
ti si BoZo usro i šefa i stanicu..nema ti pomoci
Ti si onu ''Voli svoga bližnjega'' previše bukvalno protumačio meni se čini 😂.
Jami` at-Tirmidhi 2784 ,,Narrated Ibn 'Abbas: "The Messenger of Allah (ﷺ) cursed the women who imitate men and the men who imitate women."...na kojeg Boga misliš Božo reci nam????
Ne znam pise li u Kuranu ali u Bibliji su tetovaze zabranjene
I u Kur'anu su zabranjene tetovaze, samo sto niko ne zna procitat ga
Uuu Bože, pa ima tu i dubokoumnih misli
Druze zaluto si
Ja o cemu vi pisete ...boli nas ona stvar za doticnim
A Bog je Moloh?