Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci ima se para ipak i pored zatvora i svega. Inace bih povjerovao u ljubav :)
Ona veli da ima nešto u njemu
Naravno
Moze mu se
Nema sta ruzan je u3 pm… Da mi je brat nebi ga poljubio za novu godinu 😂
Voli svabo gare
Bravo ljepotane!
Desila se ljubav na prvi pogled😂
ovaj Beker pravo ruglo od ceoka
mlada sponza
Sakrio pare, odlezao 8 mjeseci od 2,5 godine koliko je presudjen, i lagano sa upola mladjom trebom u votazi?! Vjerovatno je sa njim zbog reketa...I onda kazu kod nas korumpiran sistem, samo za bogatase...Koliko je ovaj dao, i kome...
i tata bi sine ....
On voli ove egzotične 😀
Zeni nam se cika Sima, ....
Klošar jebajiga.
A Borisa! Pravi je Tošić
Stari mamlaz !!!
Mislim, sta je muskarcima u glavi kad imaju pored sebe zenu mladju, 15, 20, 25 godina? Oni stvarno misle da su te zene zaljubljene u njih? Jos fazon, ljubav zivota, bla bla, povracotina. Bar tvrdi da ti je mladje sladje, zene da su im pare bitne i to je to. Valja pored starkelje leci i buditi se.
Jos si ti mlad Starbuck
makar je nece smarat sexom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ljubav