Ne sjeća se koncerta u Zagrebu?
0
Bon Jovi zaboravio da je ikad bio u Hrvatskoj
Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vjerovatno im se samo popiso i otiso hahahaha pa ovi hrvati su stvarno fenomen
hahahahahhahahahahhahahahahahahahhahaha
koji ce mi ku..c u Sarajevu...od rata na ovamo bio je x puta...
hahahahahahah
Stvarno smo jadni kad se nasladjujemo ovakvim glupostima. To je naš tipični mentalitet: Nek\' komšiji crkne krava. Drago mi je ako ce ovo nekome uljepšati dan u ovom našem sivilu, ali... Ali, ne bi se bunila da dođe Bon Jovi ili neka druga (prava) zvijezda kod nas, pa makar se nikad niko toga ne sjećao - samo da to doživim!
Eeeeee, da je bio u Sarajevu sjećao bi se
gdje je taj dubrovnik? hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahha ustase pa sjedese....
bi ti i volio da si Hrvat jelde ? Al stas, bosanac si, crkni
Hrvati bar mogu reci da su ugostili (medu ostalima) Bon Jovi-a, pa makar se on i ne sjecao koncerta. A sta je sa nama, izgleda da nam je plafon ugostiti Acu Lukasa i Seku Aleksic. (to je tu negdje sa Bon Jovi - em). Pa nam samo ostaje da se ovako smijemo od muke, jadni smo li mi, pardon ja nisam, jadni ste li vi koji se hranite ovakvim stvarima ! ! !
glupi
Moje pamćenje je jako dobro za koncerte u BiH. Dolazi jedan jedan veliki bend svake desetljeće...
A di je ta i sto je ta Hrvatska? Nikad cuo, jel to neka africka opcina ili sta vec.
8. juna ne jula ...novinara i prdačine :)
Šta\'š, čo\'ek obišao čitav dunjaluk sto puta, sve mu se smixalo. Britney nije znala da je London u Engleskoj a za Australiju nije nikad ni čula. American dream... ;)
Vecina ovih (za neke tzv \"slavnih\") pjevaca je nepismeno kao sto je i ovaj papak. Al, najzalosnije je to sto im se ljudi dive :S
Senadaaaaaaa...ako se utusis ne dolazi mi na oci...senadaaaaaaaa....hajde new primitives ekipa...pohrlite na Jadran nista bez vas...
Bezbel\' u Makarskoj bio na vazdanku :D