Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Voleo bih da me niko pogrešno ne shvati ali ovakve stvari na sahranama (tenzije, intervencije, zabrane, pravljenje scena, davanje izjava posle toga) su kod nas Srba a isto mogu reći i za Bošnjake i Hrvate na ovim prostorima (bio sam na više sahrana) su nezamislive. Ponekad treba da se zapitamo da možda u tom zapadnom svetu nije baš sve tako bajkovito. Možda i na ovim prostorima ima ponešto dobro.
ljudi, zapad je jedno veliko g...., sve se odvija po nekom scenariju koje nema uporišta ni u jednoj Svetoj Knjizi. balkanci, ma koliko bili divlji, drže do svojih naslijeđenih izvorno-vjerskih običaja.
On nema veze sa repom...
NIOTKOG ??????
PA PI...ČKA MU STRININA KAKO JE MOGAO
Nije ovo Bobby Brown
pogledaj sahranu od svog zemljaka \"zmaj od sipova\" pa ces vidjeti da i kod vas nije drugacije....
.. a znas li zasto smo takvi i zasto nam je skoro svk koji dodje u nas grad dosljo ? e zato sto su svi brdjani sisli sa planina u gradove sto recimo u sarajevu ima vise crnogoraca i Sandzaklija nego carsijske raje... zato sto su gradjane srbi otjerali u svedsku,Austriju ,ameriku i bog zna gdje sve nismo bili.. e zato moj care je svaki koji dodze doslji ... ili seljak zato sto to ijest !
Jesil ti iz BiH?
niotkog ????????????????? pa mamu vam j.e.b.e.m. nepismenu, radi li iko na ovom portalu a da nije analfabet ? boooozeeeeeee
Ja se ne bih slozio sa tvojim kometarom.Kod nas itekako prave scene.Prvo krene svadja gdje ce se sahraniti jos ako je mjesan brak to je tek raskol.Onda gdje ce poslije dzenaze iliti sahrane u kucu njenih ili njegovih.Kad sve zavrsi nije se mrtvac ohladio vec se imovina dijeli i stvaraju se tabori odnosno klanovi koji ce ratovati za istu. Koliku god imali averziju prema zapadu to su uredjene zemlje o kojima mi mozemo samo sanjati.Sto se tice bajkovitosti,to ne postoji nigdje na svijetu.To je marketinska ubleha poput reklame za Coca Colu.Svijet je pun pohlepnih,naopakih i nemoralnih ljudi kako u BiH tako i svugdje. R.I.P Whitney Ovom klosaru nije dovoljno sto je pod zemlju poslao pa i na sahrani glumi mangupa.
e neka ste nas upoznali sa detaljima porodicnih problema... vrlo korisne i zanimljive informacije
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Neko ima problema sa protokolima, ovo je samo drugi izraz za medijsku pozornost. Svjesno je odigrao ulogu sa nimalo poštovanja, očigledno niti kad je bila živa. I nek je otišao..
Kao prvo, clanak je pun pravopisnih gresaka. Kao drugo repercina nije uopste vrijedan paznje .
Zolo je komentariso nesto sasvim normalno ali ti ode predaleko brate dragi.
ee pozdravi boba