Odao počast Whitney Houston
0

Bobby Brown: Odbio sam napraviti scenu i izašao iz crkve

Sarajevo-x.com
Bobby Brown ispred crkve (Foto: AFP)
Bobby Brown ispred crkve (Foto: AFP)
Nakon što je jučer kratko po dolasku i napustio crkvu u kojoj je održana vjerska služba povodom smrti pjevačice Whitney Houston, njen bivši suprug i reper Bobby Brown je u saopćenju za medije objasnio šta se dogodilo, no i porodica preminule pjevačice ima svoju priču.

Prema pisanjima tabloida Bobby je bio pozvan na službu u crkvu sa još dvoje ljudi, međutim došlo ih je devet. TMZ navodi da je porodica preminule pjevačice odbila da ustupi mjesto u crkvi tolikim članovima njegove pratnje.

Naime, reper je htio sjesti pored kćerke koju ima sa Whitney, Bobbi Kristine, ali mu to nije dozvoljeno.

Bobbi je nekoliko sati po izlasku iz crkve u saopćenju napisao zašto je to uradio.

"Moja djeca i ja smo pozvani da dođemo na sprovod moje bivše supruge Whitney Houston. Po dolasku u crkvu obezbjeđenje je od nas zatražilo čak u tri navrata da se premiještamo sa sjedišta. Ja ne razumjem zašto je osiguranje na ovakav način tretiralo mene i moju porodicu, tražeći isključivo od nas da se premiještamo i niotkog drugog. Zatim, osiguranje me je spriječilo da priđem svojoj kćerki Bobbi Kristini. U svjetlu cijelog događaja, prišao sam i poljubio lijes svoje bivše supruge i otišao, odbivši da napravim scenu", rekao je Brown.

Također, u saopćenju je dodao i to kako je siguran da Whitney ne bi voljela da se sve tako odigralo, te da će nastaviti odavati poštovanje bivšoj supruzi koja je preminula prije osam dana, najbolje što zna i umije.