Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prije 15 dana je htjeli skinut sa aparata, a vidi sad.. cura se bori...
e neću da se molim
Žalosno! ,, Molim vas molite se za našu Krissi. Nebitno koje sta vjere......." Ovo je dokaz koliko je svako od nas mali i namoćan, ma koliko novca imao. Ovo je očajnički krik za mladim životom,baš tužno.
Ti nemas nekog preceg za koga bi se molila? Wtf :D
SMRT NARKOMANIMA
Sloboda grudnjacima ;)
Iskreno zasto bi se molili za narkomanku, alkoholicarku itd koja je izgubila pojam o zivotu??? Zasto nju da zalimo kad ovdje svaki dan neko biva napadnut, ubijen itd a neduzan/na je?! The fuck vise sa njom i tom njenom holivudskom populacijom!!!
To i ja isto govorim al dobio sam minusa... Eto ja koji nista to ne radim za mene se ne treba moliti ? Daj vise ljudi imate iskrevljene principe i moralnu vrijednost. Ugledali se u pogresne ljude...
Ma ne obazirem se ja na te minuse, sloboda govora i izjasnjavanja. A ti kvazi "dobri ljudi" neka se mole za nju kad izgleda nemaju za nekog boljeg i vrijednijeg, ha ja ;) Al, hajd da se i za nju pomole nego ovdje bacaju bombe a ni za same sebe se ne pomole, eh to je jadno. :)
...nadat se u ljekare i snagu mladosti...
Joj radi cega ti Allaha spominjes -.-
E moji minusasi sto ne kontaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sine naslove, čiji si ti? :/