"Želi se obogatiti"
17

Blake Lively na meti kritika zbog svog brenda: Prodaje nešto što ni sama ne konzumira

L. R.
Blake Lively (Foto: Instagram)
Blake Lively (Foto: Instagram)
Slavna glumica Blake Lively nedavno je predstavila svoj brend alkoholnih pića pod nazivom Betty Booze, međutim, to se mnogim njenim fanovima nije svidjelo.

Fotografiju koju je podijelila na svom Instagram profilu prikazuje glumicu kako poslužuje limenke svog brenda. Postoji nekoliko različitih okusa, a sam brend dobio je ime po njenoj trogodišnjoj kćerki Betty.

“Alkoholna pića nisu moja stvar, ali okus jest”, napisala je glumica ispod objave na svom Instagram profilu.

Međutim, morala se suočiti s nizom kritika na svoj račun za predstavljanje alkoholnih pića zbog toga što ni sama nije ljubiteljica alkohola.

"Ako ne voliš alkohol, zašto ga prodaješ", "Zašto podržavaš alkohol", "Vrlo čudan izbor za brend", "Dakle, dovoljno je pametna da ne pije alkohol, ali želi da ljudi troše svoje novce na alkohol kako bi ona postala bogatija", "Kako možeš prodavati nešto što ni sama ne konzumiraš", bili su samo neki od komentara ispod njene objave.

Podsjećamo, glumica Lively je 2021. godine izjavila da ne pije alkohol jer joj se ne sviđa kakav joj osjećaj stvara. Međutim, mnogima se osnivanje brenda učinio kao da slijedi poteze svog supruga Ryana Rendoldsa koji je 2018. godine kupio udio u Aviation American Ginu.