Stranica za odrasle
72

Bivša supruga Charlieja Sheena podržala kćerkin profil na OnlyFansu: Ja joj ne mogu suditi

I. B.
Charlie je izjavio kako se ovakvo što ne bi dogodilo pod njegovim krovom (Foto: Instagram)
Charlie je izjavio kako se ovakvo što ne bi dogodilo pod njegovim krovom (Foto: Instagram)
Denise Richards, američka glumica i seks simbol 90-tih, oglasila se nakon što je njen bivši suprug Charlie Sheen napao jer se njihova najstarija kćerka pridružila stranici za odrasle.

Charlie je, podsjetimo, izjavio kako ne odobrava potez svoje 18-godišnje kćerke Sami, koja živi sa majkom, istaknuvši da se takvo što ne bi dogodilo da je "pod njegovim krovom".

Sada se oglasila i Denise koja je u objavi na svom Instagramu priznala da, kao neko ko je pozirao za Playboy te ostvario ulogu u filmu "Wild Things", ne može suditi svojoj kćerki, što ne bi trebao činiti ni njen otac.

"Puno je negativnih komentara na mojim profilima. Moram priznati, voljela bih da sam ja imala samopouzdanje svoje 18-godišnje kćerke. Jednostavno, ne mogu je osuđivati, kao ni njen otac. A mogućnost da ignoriše silnu negativnost u svojim godinama? Trebale su mi godine za to, a ponekad se i dalje znam boriti s tim", napisala je američka glumica.

Glumica je, tvrdi, tek proteklih mjeseci "naučila" šta je OnlyFans, a kako kaže ne vidi neku razliku između postavljanja fotografija u bikiniju tu ili na nekoj drugoj društvenoj mreži.

"Svi smo to radili. Zar je tako loše to unovčiti? Možda bih trebala otvoriti vlastiti nalog", poručila je glumica.

Inače, Sami, koja je u martu napunila 18 godina, svoj "poslovni pothvat" na stranici OnlyFans najavila je na svom Instagram profilu.

Fotografijom gdje pozira u kupaćem kostimu, pratiteljima je obećala da će objavljivati novi sadržaj 2-3 puta sedmično, a ispod joj je komentar ostavila i njena majka.

"Sami, uvijek ću te podržavati i čuvati tvoja leđa. Volim te", napisala je glumica.