Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ej oljagase ovakvu glumcinu, sad prva asocijacija na njega silovatelj. .Majku im kurvinsku
Slucaj iz 1969 🤦‍♂️
Playboy zecica tuzi nekog za seksualno zlostavljanje. Pa stvarno zivimo u South Parku, parody world.
Pustite čovjeka na miru. Sad se sjetile da ga optužuju nakon što je prošlo više od 50 godina.
Ove lovice mi se vise gade kao one dođu u njihove apartmane samo da se istuširaju i malo gole prohodaju pored njih a oni bezobraznici odmah misle da su lahke žene. Sram im ih bilo svi navalili na fine čestite darodajke.
ovaj ako se sjeca sta je radio jucer a ne prije 60 godina. pitanje je samo koliko je zena ovaj nasilnik zlostavljao i silovao... desetine su sigurno u pitanju.
Izgleda meni da su sve Američke žene silovane da ih nema normalnih, i to ko ih je silovao sve poznate ličnosti kako nije neki obicni gradzanin ih silovao. Sklone su silovanju to one sigurno vole radi bogaćenja.
jest ovaj Cosby bio nestašan u svoje vrijeme ko bi rekao 😊 A ove što ga tek sad optužuju još su gore od njega bile 😊😊