Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne pročitah tekst. bezbeli opet neko preseravanje...
@jale ona je davno proglasena jednom od najplacenih pjevacica i bila je bogata prije nego se udala za \"bogatu sirovinu\" @sara jesi vidjela njene nedavne slike u kupacem,ima vrlo malo celulita s obzirom da je rodila prije 4mjeseca,Bog sami zna kako ti izgledas...ljubomora cudo
Vjerovatno lici na babuku, u tom pogledu nista joj i ne preostaje nego da cijeni unutrasnju ljepotu
debela prasica
Prekur.cavanje i preseravanje ovi selebritiji koji su smorovi .
zaboravili su dopisati ostatak teksta jer on glasi ovako... \"Beyonce želi svoju kćerku naučiti da cijeni unutrašnju ljepotu, vjeruje u Djeda Mraza, Zubnu Vilu i da je Elvis Presly živ... :-)
joj dijete je isto gremlin.Tobejarabi..
to ako mala bude bacala na babu
AJD NE RI.SE
http://q.gs/1663782/lotmoney drama casha
A mama joj se udala za prebogatu sirovinu. Znaci, bullshit.