Glasine sve žešće
0
Beyonce negirala da ima lažni stomak
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lažeš dušo lažeš zlato.. lažeš vještice :) pokaži stomak i riješila si problem! ili otkrij istinu i miran svijet!
A problema dokazati! Ako negira da je lazni stomak neka zadigne bluzu i uslika gol stomak i rijesen problem Uostalom, ako je i unajmila surogat majku sta to koga briga. I Nicole Kidman je pa sta? Ofira se bez veze i nosi jastuke kojekakve. Ni prva ni zadnja da je unajmila surogat majku, ne vidim zasto kriti i praviti klovna od sebe sa laznim stomakom.
Sta je ovo ba sarajevo-x ? Gdje je Kim? Sto nema glupih vijesti o njoj....cuo sam da joj je jedna dlaka na kosi kraca od drugih....hajmo TOP VIJEST :)
nek dođe k meni, ja ću joj napraviti dijete za jedan stan u Bosmalu.
Jest trudna, znam ja pouzdano!
Odoh da bacim grah da vidim jel Beyonce trudna. Od tog pitanja zavisi nasa buducnost.
jel ko vidio jos trudnicki stokam koji se zguzva ko vuna kad sjedas.. uostalom, trudnice nikad ne sjedju tako savijene puno pazljivije.. koga taj mediokritet misli pravit budalom
masonska prevara sta drugo standardno