Sve je "kriva" pandemija
42

Ben Stiller pomirio se sa suprugom od koje se rastao prije 5 godina: Presretni smo

I. B.
Ben Stiller i Christine Taylor rastali su se 2017., nakon 17 godina braka (Foto: Twitter)
Ben Stiller i Christine Taylor rastali su se 2017., nakon 17 godina braka (Foto: Twitter)
Jedan od najboljih holivudskih komičara Ben Stiller u posljednjem je intervjuu otkrio je da su on i njegova supruga Christine Taylor odlučili svom braku pružiti još jednu šansu.

Sretnu vijest glumac je otkrio u intervjuu za magazin "Esquire".

"Bili smo razdvojeni, ali sada smo ponovo zajedno i jako smo sretni", priznao je Ben koji sa Christine ima dvoje djece, sina Quinlina i kćerku Ellu.

"Ovo je divno za cijelu našu porodicu. Neočekivano, i jedna od stvari koje su se izrodile iz pandemije", priznao je glumac.

Za vrijeme pandemije, par je odlučio kako bi bilo dobro da Ben živi zajedno sa Christine i njihovom djecom, jer je to tada bio jedini način da ih viđa. Vremenom, između njih su se ponovo javile "iskre".

"Prihvatamo naše sličnosti i razlike i mislim da tek tako možemo nekoga istinski cijeniti, a ne kada ga prisiljavamo da se promijeni za nas", objasnio je glumac.

Ben i Christine 2017. godine objavili su da se rastaju nakon 17 godina braka. Ipak, sve do danas, par koji se upoznao na setu "Heat Vision and Jack" 1999., nastavio je biti u dobrim odnosima.