Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma jelde bojis se smrti? da ti je jos dunjaluka..eee ne moze...umrijet ces i ti i svi ostali,nemoj te milsiti da ce te vjecno zivjeti...to vam i jeste najveca tuga,dzaba ti sve sto si imao i bogatstvo i slava i zene i djeca,sve napustas ides na Ahiret,a tamo ces vidjeti sta te ceka!
da je znao sta ga na klix -u ceka ,razmislio bi dvaput sta da kaze...
Pola puta do smrti...po nekim tvojim parametrima, dobro si ti to sebi isplanirao!
hmmm ja koliko me pamet sluzi...mislim da je on mnogo prije J.LO postao uspjesan u HOLIVUDU...koliko nas i pamcenje sluzi a i dobri stari IMDB on je 97 zajedno sa MATT DAMONOM dobio i OSKARA za scenarij za film DOBRI WILL HUNTING...itd a njegov kraj sa J.LO nije bio prije 10 godina nego 2004 a to je 8 godina....a do 2004 godine je snimio maltene večinu svojih filmova :-) al hajd oprasta vam se posto vi ste kolonija INDEXA i samo ih kopirate :-)
...propade ovaj gore od sdp-a :)
po intervjuu bi se reklo da je vec umro samo ceka red da ga sahrane
Los glumac.
@omladinac eki nezemo zitigu; jesi i ti neki omladinac od 40 pa to po sebi?:P ako si fakat omladinac onda znaj da sa 40 tek pocinje pravi zivot majstore
zamalo da posmilsim da je fakat oke momak; al ako je u po intervjua zvao zenu da kaze da je voli i jos pojasnijo \'\'otezavajuce okolnosti glumackih relacija\'\' onda je za.sro skroz. to je ta patetika samo zemlji ameriki znana.
ta će on, ni ovaj ne mere vise gh.zit!