Proslavio 40. rođendan
6

Ben Affleck: Niko ne želi misliti da je na pola puta do smrti

Klix.ba
Ben Affleck
Ben Affleck
Atraktivni glumac Ben Affleck proslavio je 40. rođendan u društvu svoje žene Jennifer Garner, glumca Matta Damona, svog agenta Patricka Whitesell i predstavnika Disneyeve produkcije Seana Baileya.

"Nije mi baš bilo zabavno jer je to trenutak prelaza između mladosti i srednjih godina. Svako želi misliti da je još mlad. Niko ne želi razmišljati da je na pola puta do smrti", rekao je ovaj Oskarovac za The Hollywood Reporter.

Ben se može pohvaliti da je prošao mnogo toga tokom godina u Hollywoodu i postigao vrtoglavi uspjeh. Iza njega je i veza sa popularnom pjevačicom J.Lo, te je dobitnik prestižne filmske nagrade Oscar.

"Došao je do vrha, pa potom potonuo, ali se opet podigao. On je osjetio sve što život u Hollywoodu može ponuditi i sada je konačno zadovoljan", rekao je Damon.

Prošla je skoro decenija od njegovog najvećeg pada u historiji Hollywooda kada je u muzičkom sporu poljubio pozadinu Jennifer Lopez, ali je potom izrastao u jednog od najboljih režisera njegove generacije. Drama "Argo" je u utrci za nagrade.

"Šokiran sam koliko je Ben prijatna osoba. Veoma je osjećajan i ne plaši se pokazati to. Vrlo je otvoren i ima mladalački kvalitet koji ne možete vidjeti u njegovim ulogama", rekao je producent Alan Arkin.

Nekadašnji partijaner sada ustaje ujutro u šest sati, a liježe u devet, u braku je sedam godina i ima troje djece: Violet, Seraphina i Samuel.

Tokom intervjua nazvao je Jeniffer koja je bila na putu u New York:

"Zdravo ljubavi, jesi li u avionu? Trenutno radim intervju, ali hoću da znaš da te mnogo volim", ljubazno je pitao te kazao novinaru: "Ovaj put joj duplo stresan jer ne samo da je odvojena od djece, nego sam ja zadužen sada za njih."

Ben je priznao kako se bori s aneksioznošću već neko vrijeme, te da je pod stresom zbog posla, ali da je zadovoljan svojim životom.

"Nekada sam vozio motor, igrao košarku. Sada sam većinom kući sa djecom, ona su moj hobi", rekao je Affleck.