Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja cu sinu dat ime kec, zbog ocjene koja me je pratila citav zivot
mocno ime, ima ovaj bekam ukusa :D
Bolje da ste bacali lonac niz stepenice,mozda bi dijete dobilo bolje ime :D
treo joj je datii ime: Seven U Real Am, posto je igro sa sedmicom u realu, manju i u americi
koja glupost
ja ću svom re.ta.rd sinu dati ime ku.r.ac-pa.l.ac.
Nasiha Osam Ime Nasiha nam se oduvijek sviđalo. Nasiha je staro bosansko ime. Svidjelo se i mojoj zeni jer je njenu najdražu knjigu pod nazivom \'Maskenbal u sumi\' napisala autorica Nasiha Kapidzic-Hadzic. Osam smo dodali imenu Nasiha jer smo jednom osvojili osam maraka na Bingu. Dobili onaj peterac
mukelefa
hahahahaha, pa nisi gedja krvavac
moja cerka ce se zvati harper seven sarajevox
boli ga rinaka ,on je to sve dobro unovcio
Kad igram cuke najvise para mi petica donijela :D
jok, bolan, laze vas..... pravo znacenje je ovo: HERPES SEDMI PUT....
Divno ste ime dali cim ga morate objasnjavati javnosti, ccc.
Ma Asfaltina je najjace ime, pricajte sta hocete :D
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nedaj Boze da je nosio na dresu broj 37, sta bi onda? Nekada se roditelji izivljavaju nad imenima djece. Ne razmisljaju kakve ce to posljedice imati u njihovim zivotima. Sjetite se malog kome je stari dao ime Tito, morao ga promijeniti. Ili onaj tip sto je sinu dao ime Jamesdin jer je volio glumca sa tim imenom. Ali to je samo njihova stvar i ako to njih cini sretnim, i meni je dobro. :)