Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Došo da spasi raju od morskog paščeta
Jasmina Bleeth i Amela Panderson, lijevo i desno mudo mog odrastanja
Pa za njega je to k'o da ostavi bakšiš, zato i hvali more i Hrvatsku.
Što si guzio guzio si
Vidi mu carapa
jel u neumu?
Ne jedi i ne pij nista uzet ce te ujke lopatom ko i sheika
Ma ubio me Bog ako zna u kojem mjestu je bio.
Pa i nisu neka važna mjesta da bi im trebalo pamtiti nazive. Šta ima od tog što bi pamtio nazive? Lovjek je na odmoru da se zabavlja i opušta a ne da izučava lokalnu geografiju. Ni ja ne pamtim kad posjetimo neko mjesto usput, niti me je briga. Imamo fotografije, a ako se neko sjeti naziva, eto dobro. Ako ne sjeti, zaboli me ona stvar.
Vidi ovih skutorcica sto se pale kad neka zvijezda prvi put ode u Hrvatsku — eh moji skutori, sta bi trebao da jedan Talijan ili Francuz kazu kad im svjetski bogatasi 500 godina idu tamo da uzivaju i od njih kopiraju stil zivota
Učini mi se na Panonska svratio 😒
Komsije se sve bune za pastete i paradajz na plazi...A svakodnevnonsu nas poceli spamati sa ljetovanjem u Hrvatskoj...😋
Samo pazi da te morski pas ne gricne 😂😂
Hasselhoffe mudovino
Sad će David da onoga morskog ćuku ubije hehehe
...srbe samo trebas tuci i omalovazavati...sto ih vise tucete to oni vise idu ustasiji....mozete im sraty u usta oni ce sve istrpiti samo da kazu da su bili u hrvatskoj na moru....:)...slicno je i sa crnom gorom....mladi beogradjani su spremni sve da istrpe...apsolutno sve...samo da kazu da su bili u budvi...a ko je bio u budvi zna da je to najruznije more u sredozemlju...bukvalno se kupas u kanalizaciji...
Kakva bolest.... strašno!!!
@PAOK ...zaista bih rekao bolest...cista patologija....a kad se beogradjani vrate kuci onda se hvale...ej bre i hrvati kazu da smo najbolji u kosarci...ej bre kupao sam se u hrvatskoj na moru hrvati mi kazu da odlicno plivam...:)...gledao sam kako hrvati ismijavaju srbe na moru a ovi nista ne kontaju...prav sprdnja..jednom cu to snimati pa cu postavljati na jutub...:)