Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Balotelli se setka dok Dzeko vrijedno trenira :P
Baloteli ga ne vadi
1. sad nek netko kaze da je normalno da tip napu/mpa curu i onda se okolo k***. muskarci su otisli u qr/ac sto je razlog sto od mene nece dobit ckepi nijedan ovakav luzer 2. ove bi ga gledale samo sa gadjenjem da se ne zovi baloteli jer ako cemo iskreni izgleda isto majmun. al eto, ima love. 3. kako muskarci ne kuze da kada su zene sa njima jer imaju love da je to njima samima uvreda jer ocito nisu dovoljno vrijedni da bi bile sa njima i bez love. 4. da je muskarac sa kojim sam pravi muskarac ostala bih sa njim pa makar i u kolicima bio. zene se pale na novac i aute jer pravih muskaraca vise NEMA. ostale su samo ckepi sonje i luz/eri koji su nesposobni i za uredski posao gdje samo sjedis i tipkas a kamoli za napravit kucu, popravit auto ili cak promijenit gumu. j/bt i depilirat ste se poceli i nositi uske majice. FUJJJJ eto, sve sam vam lijepo objasnila.
voli plavuse izgleda hahaha
Ne zna čađavi ni k.uravu izabrat
Na zadnjoj slici Balotelli prdnuo, a ovoj zamirisalo
Na zadnjoj slici mu bulji u guzicu xD
A da te vidi Dzeko, a da te vidi Dzeko da ga pristavljas da ga pristavljas... 27centimetara...
Ja ljepotica i go-va-na, jel ovo po Svrakinom nafato, hem izgledaju ko cirkus, hem nemaju ni guzova ni sisa, pa bolje ja guzove imam jbte.
sta je ovo?? balotelli ima veci guz od ove dvije zajedno! eeee vala znas da si odrom kad lik ima veci pakas od tebe ccc
Bas me zacudilo da nije bio sa nekakvim gaborima
Da je meni biti fudbaler ili nogometaš
e ovo su pičke, a ne ko Dzeko onu ofajlu voda
sta ces imaju vremena , sigurno zauzete spremaju ispite na ekonomiji,briljiraju pa imaju slobodno
ja bi mu ga strpala samo da me provoza
JES POCRNIO....SVAKA MU ČAST!!!!!
Ma ja ipak mislim da je ovdje ljubav u pitanju izmedju Bale i ove nesimpaticne poluguzare. Cak mislim da je i veca ljubav ovo dvoje nego Dijamanta i one Amre zvane Lisajdzic. Zar ne?