Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sad uporedi ti ovu klasicnu ljepotu i urodjeni sharm sa tanasnjim raznoraznim ofajdarama koje sebe zovu glumicama i manekenkama.
bolje je reci "20 godina nakon smrti", jer "20 godina od smrti" se moze razumjeti kao "20 godina (je dijeli) od smrti"
Sto bi je izbacili? I ti si nsatao nakon sto su se tvoji roditelji poseksali. Ili ti mozda bolje zvuci da si ti nastao poslije seksanja tvojih roditelja?
...najljepše lice holivuda...i u odnosu na grejs keli...a lik iz kabrioleta plaho "vuče" na mlađanog tonija kertisa...
bolj je reci "20 godina poslije smrti", jer "20 godina nakon smrti" se moze razumjeti kao "20 godina nake (ako se slucajno izbaci on) smrti" nakon je glupa rijec, i trebali bi je ukloniti iz rijecnika.
Maya ili max... pitanje je sad. Not bad, not bad :)
Druze kako me od srca nasmija, svaka ti cast! :))
Ah to je nesto kao BiH, dvadeset godina nakon smrti. Polako, ali sigurno umire.
Pa ako Audrey moze cokoladu, moze i Hanka reklamirati jaja. Vec zamisljam reklamu kako sa njenim sirokim osmjehom razbija jaja!:D
Jesu dosadni sa ovakvim stvarima i onim hologramima (2Pac hologram etc.) ... Šta sve ljudi rade za novac. Pustite mrtve da počivaju u miru!
Ma čisti troll... A svi znamo onu zlatnu, internetsku: ''Don't feed the troll.''
pitam se jesi li stvarno toliko glup i nepismen, ili trolas pa oponasas pojedince kroz sarkazam
gluposti samo Gospodar dragi ima pravo krejira ti likove i insana ane holi vudski ne vijernici gorice te u dzehenemu kosto vamje obecano samose vi igraj te
ŠTA BEZVEZE NAPUHUJU OVU HEPBURN, IMA FACU KO DA JE IZ STAR TREKA ISPALA.