Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka krene sa pozicijom visokog predstavnika
I will be back!
Lik je vic.
navodno, uveliko razgovara sa Rajkom Vasićem o transferu u SNSD! njegov intelekt i pronicljivost iskazani kroz likove koje je igrao na velikom platnu umnogome bi donjele neophodni kvalitet i osvježenje u vladajuću partiju u RS-u. Dodik, predsjednik ovog entiteta, već je dao na usvajanje skupštini prijedlog da se glavni trg u Rogatici i jedno mondensko naselje u Rudom nazovu po ovom slavnom artisti, velikanu umjetnosti.
mozda nijemci ne vole italijane a italijani nijemce ali je zaboravio da svi MI mrzimo amerikance!!!
otisao vratio se,nisam kriv,nisam kriv da bi predsjednik postao,dok sam ziv,dok sam ziv..... i´m back
Mozda da bude Visoki predstavnik u BiH?
Usta ga Vista Bejbe
poslali ga Bosanci u proslost iz bliske buducnosti, da zasjeda EU!!! da bi primio u EU zapadni balkan... i ulozio veto kad dodje red na Srbiju !! Hasta La Vista !
zavjera