Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaista volim Angelinu. Prije svega kao glumicu, izvrsna je. a kao drugo, bez obzira koliko ekscentrična bila, žena ima jako dobro srce, to se zaista vidi. You go, Angie
Sedaka joj se odbija od silnog poreza......koji ionako mora platti... PR i bezplatna medijska paznja koju privlaci kroz tu humanost....je neprocjenljiva.
ma plče ona zbog love koju je dala , naime greškom je upisala jednu nulu viška
De i mene usvoji!!!
Pogledajte stranicu souliejolie.com pa idite na humanitar work pa vidite bili vi mogli bas tako folirati! Iskrena je i ne radi ovo radi PR,jel da radi ne bi deset godina isla po kriznim podrucijima i gledala ljudske patnje i suosjecala se i pomagala im! Pa moze i ona otici na Havaje,Karibe,sjediti i blejati na modnoj reciviji.. ali ne,ona za to vrijeme svojim avionom kojeg licno vozi trpa hranu kupljenu od svojih para i raznosi je,ide i moli politicare da im pomognu...A to stoje nosala nozeve i sad ih nosa i voli to,pa sta,jel to zbog toga nije iskrena i jel zbog toga losa osoba?Pa svi mi imamo proslost! I ako neko povrsno prati njen rhumanitarni rad,neka ne daje neumjesne komentare.Ja sa je upoznao na Kosovu i odusevio sam se ne samo njeom ljepotom,nego ljudskoscu i pristupacnoscu,brigom za druge i jednostavnoscu.
svaka zena moze zaplakat kad joj je cejf, to je fakta. vodi svoju djecu da vide kako je drugima, a dje ce joj imati preko sto kila ocam. samo da sam na klipu vidio da je po loptu dala ovoj djeci, nebi im bilo vece srece, serem se ja na njene suze.
ma nisam kontras, ali ova kucka je pukla davno, vidi se po kilazi da je u depri. prije 10 godina je skupljala nozeve i obozavala pacove. ona je totalni frik. i jackson je davo milone za napacenu djecu pa je kasnije poceo da im trpa. oni su frikovi svi, kao i tom cruise, mel gibson. ne znaju sta ce od sebe upadaju u kojekakve sekte.. pukli od droge i para. satro merhametlije, a kad se njihova djeca trebaju slikat uzmo po 10 miliona pa kao daju milion za izbjeglice i sl. gamad snobovska. kafe ona ne zna napravit.
koji si ti kreten od covjeka....... ocito nemas nimalo duse u sebi....... a u stvari mozda na svom brdu nikad i nisi cuo za Angelinu Jolie i za UN............. seljace jedan
LAŽNE SUZE.........
Jarane isto sam pomislio... Fala joj kad nesto od svog bogatstva odvaja za druge.
Emocionalno stvarno, ja samo kazem da nama treba vise ovakvih ljudi, onih koji kao jedan doktor is norveske koji je otiso u gazu kad je izrael izvsio agresiju krajem prosle godine, i tu rizikovao svoj zivot da pomogne drugima. Zivot moze stvarno biti ljep i mi kojima je tako trebamo da damo nazad i da ucino bar minimalno nesto da pomognem nekom ko nije bas sretan kao mi.
ma dusa od zene
Eh, kad bi se nakanila doci i u BiH, pa da ih odvede legendarnoj nani Fati u avliju, pa da im nana Fata isprica svoju pricu
kraljica