Brad Pitt očajan
0
Angelina pred živčanim slomom?
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@akademik ocarava me dubina tvoje inteligencije......i nacin pisanja....jednostavno....fantasticno....cak i pohvalno
e space kakav si ti debil
@AKADEMIK De jebač, ohani malo sa tom psovkama. Ostavi se pornjave na internetu i uzmi koju knjigu pročitaj. Mogao bi usput i psihijatra posjetiti.
VIDIM JA DA SAM MUFLJUZU ZANIMLJIVIJI ČAK I OD PRELIJEPE FUKSE ANGELINE JOLY ;-) TO JE ZATO ŠTO SAM JEBAO I MUFLJUZA I NJEGOVU MAJKU KURVETINU, NAGUZI SE MUFLJUZ, NAGUZI SE NJEGOVA MAJKA, A JA SAAAMOOO JEBEM!!!! ;-) ;-) :-D TI MUFLJUTE NE DRKAŠ, NEG KAD MENE NEJMA DA TE JEBEM, HA TI SEBI TURAŠ OKLAGIJU U ŠUPČINU ;-)
Dodji usvoji me,
da se pucat, zajebavat i djecu odgajat, moja ti, zaboravljas, losa ti roba, sestro.TRUJU TE.
fakat milsim nije bitna kakvih li ona moze imat problema pa je pred nervnim slomom?????Valjda konta sta ce za rucak i koliko prekoracila limit na racunu ?????
Ma ko je sisa koji ona faktor na ovim nasim prostorima da se daje puna paznja o njoj hebat je.
Cuj nam ovog akademskog jebaca hahahahahahaahahaaha! Taj ako je picke vidio, bog me ubio! I da mu se nudi ne znam kad bi stigao kad po cijeli dan spava na kompjuteru! Akademac, ajd nam je malo opisi alaha ti hehehehehehe! Koji papak majko mila a jos veci ovi sto im je ovaj ljakse nesto kao mnogo pametan, .....idol! Kakav narod, takva im i drzava! Sve sami virtualci i drkadjije, no nije ni to lose, drkanje je kazu zdravo jednako kao i dobar sex! Uzivajte djeco!
Uf preseravanja....zenska ima 2-3 djece i para k\'o blata (citaj kucnih pomocnica) i lafo se nervira zadnje dvije hefte. Jebite se tamo, zene ovdje rode i po 6 djece, odrzavaju kucu i trpe debilne muzeve...to su heroji, a ne ove holivudske fukse...
ubi je brko,ne moze zena do daha, ne silazi sa nje samo joj djecu pravi mada moze ona proci i malo zivcana nismo cjepidlake
Sve imaju i sta hoce jos! Ne zalim je.
Ne vjerujem u ove izmisljotine!Tako su skoro pricali i za Patrika Svejzija da je jednom nogom u grobu,a on fino sve demantovao!Vise ne vjerujem dok licno od njih ne cujem!
fakat
PA ĐE NEĆE JADNA ANGELINA DOŽIVIT NERVNI SLOM S TAKVIM MLAKONJOM KO ŠTO JE TAJ BREND OD PITE, BRED BIT!!! NEK DOĐE ČIKA AKADEMIKU NA \"TERAPIJU\" SEXOM, PA DA VIDI ŠTA JE MILINA!!! ZA 24 SATA BIT ĆE ANGELINA K\'O NOVA!!! ;-) AKO SLUČAJNO NE USPIJEM OD PRVI PUT, SLIJEDEĆI SEX-TRETMAN JE POTPUNO BESPLATAN!!! ;-) :-D