Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To kako ti ide ne znas jos uvijek. Vidjecemo kakvi ce ljudi postati tvoja djeca. Ne postoje zene koje mogu da rade 12 sati dnevno, da stalno putuju a da porodica ne trpi, ali s druge strane, postoje i glupace koje ne rade, non stop u kuci (ili u mahali), pa djeca nikakva. Sva ljubav, paznja i stvarni trud u ODGOJU se kasnije vide i isplate.
sta ce ti tesko biti imas milione !
U kuci djece i breda
zasto bi joj bilo tesko.recimo ona ako kuha to je iz zezancije, ne iz potrebe. sigurno imaju kuhara. samo taj segment zaposlenoj zeni oduzima dnevno najmanje 2 sata. da ne spominjem, pranje vesa, spremanje kuce itd... samo naprijed andjo :)