Showbiz
0

Angelina Jolie napokon progovorila o romansi sa Bradom Pittom

Sarajevo-x.com
Angelina Jolie je izjavila kako nije tražila vezu kada je počela raditi sa Bradom Pittom na filmu ''Mr. & Mrs. Smith'', dodajući da su nakon snimanja filma ostali ''veoma, veoma dobri prijatelji''.

Jolie nije znala kakva je bila situacija u privatnom životu kod Pitta, koji je tada bio oženjen zvijezdom serije ''Friends'' Jeniffer Aniston, izjavila je 31-godišnja zvijezda za januarsko izdanje magazina Vogue. ''Ali, bilo je jasno da je on bio u vezi sa osobom koja je bila njegov najbolji prijatelj, koju je volio i poštovao''.

"Ja sam bila sasvim zadovoljna ulogom samohrane majke i nijedno od nas nije ni pomišljalo na vezu'', rekla je Jolie za magazin. ''Zbog filma u kojem smo radili sve te lude stvari, desilo se to čudno prijateljstvo''.

Jolie je ostala u jako dobrim prijateljskim odnosima sa Pittom nakon što je snimanje završeno, a što se tiče onoga što se poslije dešavalo dodaje: ''Život se onda razvio u takvom smjeru da smo mogli biti zajedno, a izgledalo je da to možemo i trebamo uraditi."

Pitt i Aniston su u januaru 2005. godine objavili da više nisu zajedno zbog "nepomirljivih razlika", a njihov razvod je okončan u oktobru. Hollywoodski glumac je tada odlučno opovrgnuo glasine da je Jolie bila razlog za njihov razvod.

Glumica tvrdi da su njena djeca ta koja su učvrstila vezu sa Pittom i odredili ih kao porodicu. ''Jednog dana Maddox ga je nazvao tata dok smo se igrali s njim u hotelu. Ništa nismo rekli, samo smo se pogledali''.

U decembru 2005. godine, Pitt je podnio zahtjev za promjenu imena Maddoxa i Zahare u Jolie-Pitt, što pokazuje njegovu želju da postane njihov otac-usvojitelj.

Ali, ne očekujte da će Pitt oženiti Jolie, navodi Angelina. ''Mi smo zakonski obavezni prema našoj djeci, ali ne jedno prema drugom, i smatram da je to najvažnije u svemu''.

Jolie je u magazinu Vogue navela i kako ju je majčinstvo promijenilo. ''Mislim da sam prije mog sina, bila pomalo nihilistična. Ali od kada sam usvojila Maddoxa znam da više nikad neću biti namjerno samodestruktivna.''