Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da zivis u Bosni, Andjo, qrc bi bila tako mrsava... jufka \'vako jufka \'nako, dobila bi 20 kila za 10 dana.
Hvala ti Angelina sto volis burek .
Jel\' k\'o trkn\'o do Petice po cevape? Da se ne brukamo...
Hm a je l bilo alkohola
sto posto si u pravu, sve si ispravno napisao.....ali nije Heineken, nego Chivas, ni manje ni vise. poznajem s.r.p.k.i.nju koja se dole prodaje za lovu, ima cak i na mobilnom snimak.ne znam sta ce joj, mozda za neku ucjenu.....hahahahahaha ujutro u dzamiji, a uvece k.u.r.v.a. u krilu i whiskey.........ispravan musliman, tako treba isto kao i braca im bosnjaci......dave se prasetinom, licemjeri p.o.g.a.n.i.
E pa neka se Jasna aka Ornela Bery nacrtala tu, može li ijedna fešta u gradu proći bez te glumice Tito dragi i mili....Kažem glumice, mada je ona posljednju ulogu odigrala...kad ono? U sexu i selu....ili ko plesačica u Mirisu dunja....ma ne sjećam se više! Ali je prva nakezit se u kameru i isturit dekolte na svakom bogovetnom partyju....Ja dosadne, ofucane, kvaziglumačke persone ljudi moji, vazda u ruci čaša/flaša, kolačina ili batak, sise na gotovs i kezi li se kezi.
ne pricajte gluposti o Bristolu i alkoholu!!! party i gala vecera sve organizovano u zetri na drugom spratu!!!!!!! a majoneza? pa svi jedete majonezu i piletinu,okrenite se oko sebe il je pita na hastalu il piletina!!! zivjela BOSNA i njena kuhinja
miki, upo ti veliki. Klopa se u hotel Evropi a kuhari su bristolski. Za tvoj faktor \'q\" to je previse. Ne zamaraj se.
uzivala je u mirisu-mozda a da li je sta probala?
da i je iko od vas jadovi i kokuzi bio u Bristolu, e pa ovaj party nije odrzan tamo, samo su radili katering za tu priliku i ne *erite vise o alkohlou!
jedi mala. mršava si ko grana.
Da volimo Angelinu i plavokosog ko sto volimo Dinu Merlina mozda bi ih odveli cak i u Inat Kucu... al sta ces!
NEKO MI RECE DA U BRISTOLU NE TOCE ALKOHOL, A KAKVE SU OVO BOCE PO STOLU???
Kreteni, vise je Angelina promovisala BIH u ovih mjesec dana nego cijela politicka elita u zadnjih 20god. Budite zahvalni da ima neko pisati ista pozitivno kada je BIH u pitanju.
Kakvim s e vi glupostima bakcete a zemlja propada . Koga briga za truli holivudski par . E moja Bosno , probudi se.........
Izgleda da je bred prestao pit a poceo pit sampras hahah
Jel bilo krmetine ili je sve po islamskim pravilima servirato?