Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sretni im bili :)
Fuj komentara, gdje ce vam ta vasa dusa napacena??
Ma to je sigurno jedno od Hareta a drugo od Đure.
normalno da su blizanci kad su sve holivudske trudnoce umjetne...
izvadite ga ponekad majka mu stara
\"Pogledajte slike Shiloh, Knoxa i Vivienne, i vidjet ćete koliko liče na roditelje.\" hahahahhahahahahhaha jesi li ti ista naucio u OS xD Pa za vjestacku oplodnju, uzimaju i oplode jajnu celiju ma.jke sa spermatozoidom oca i ubrizgaju u mat.ernicu surogat ma.jke tako da ce opet dijete liciti da Angi i Brada iako ce tu djecu druga zena rodit. Surogat ma.jka je samo rerna u koji se stavi kolac filovan po zelji.
Informacija: Angelina je rodila blizance carskim rezom. Druga stvar, mršave žene imaju pogodnosti, jer lakše nose trudnoću. Treća stvar: Pogledajte slike Shiloh, Knoxa i Vivienne, i vidjet ćete koliko liče na roditelje. I posljednje, Angelina i Brad su jedni od rijetkih Hollywoodskih roditelja koji su 24/7 viđeni sam svojom djecom, za razliku od ostalih, koji djecu koriste kao modni dodatak.
sta znaci rodis blizance i nisi vise ni za sta, rodila sam ih i ja. Carski rez je najcesca opcija za blizanacku trudnocu, a ti il ne znas sta je zvucnik, il ne znas sta je p. Zeni se svaka kost pomjeri tokom trudnoce kr.etencino glupa da bi tebe takvog glupog isprdila,fuj
A zasto lazu da je trudna! Zasto lepo ne kazu da im svu decu koju ne usvoje radja zena koja je za to placena!
i fol naslov prije neki dan bio ocekuju 7mo dijete, sta vam ja rekoh nikad se ne zna kod ovih bogatih i umjetne oplodnje. Znaci ipak je 7 i 8 djete. Svaka cast! petro djece u 5 godina !!! Za Brada
2 nova mala srbomrsca :D
kome Bog da da
po svim zakonima prirode onako mršava jedva da bi i jedno mogla \"zanijeti\" ili je vještačka oplodnja ili laže sa tim trudnoćama a neka druga ih rađa.
uvijek me zanimalo ko su ovi prijatelji i porodica koji svim novinarima govore sve. LOL Sve najbolje im želim. Hejteri koji vam je k.u.r.a.c.?
maca joj ko citanka za prvi osnovne :)
\"Dobru vijest su otkrili samo dobrim prijateljima i porodici\" i oni odmah objelodanili