Film o životu Tuzlaka
0
Andrej Pejić kao Marilyn Monroe
Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vela havle sto bi rekli stari ljudi..
meni je bolji od Kim Khardasian
Morbidno
Samo balkanskim pecinarima je u cijeloj prici najvaznije sto je netko napisao da je decko Serbian Australian.
SMRT FAŽISMU,NACIONALIZMU I HOMOFOBIJI.ŽIVIO 21. VIJEK,VIJEK LJUBAVI,TOLERANCIJE I RAZLIČITOSTI!!!
19-year- old Serbian Australian model Andrej Pejic
bacite ga lavovima! Tvrdi kačunak sa tvrdim č
na models.com piše \'vako \"at the Paris men\'s shows in June (2010), 19-year- old Serbian Australian model Andrej Pejic has emerged as a poster boy for fashion androgyny.\" ovdje je bitno naglasiti.... SERBIAN AUSTRALIAN pa kad svojatate Teslu, Andrića, Mešu i onog pedera Kusturicu...braćo srbi prihvatite i svog dragog androgena Andreja Pejića... a što se tiče 24%... buraz, oko moje, BOSNA 100%... ne treba pasoš, ne treba dinar.... gdje god hoću, kad god hoću a dodo može da gu dudla.... a ako ti šta nije jasno na ličnoj karti ti lijepo piše... BOSNIA AND HERZEGOVINA - NATIONAL INDENTITY CARD... mamomne federacija ili Bože sačuvaj rs...
boze sacuvaj
@ sarajlija u JNA heheh... pa da poslije služenja izađe k\'o Josip Pejaković :D
ma daj vidi se na kilometar da je muskarac....on izgleda sexy al daleko od tog da bi nko nasrnuo na njega osim gay likova....mislim dzaba mu sve uvijanje ...
Ne, ja samo za razliku od tebe svijet gledam svojim ocima, a ne ocima u-leme C-erica
@OBILIĆ 12.09.2011. u 16:18 kakve veze ima sa 24 % mor.onu jedan, \"lik\" je u Australiji proveo citav zivot, a pri tome se zove Andrej, hahahahahahahah, cije ono ime bijese Andrej, ja mislim da to srpsko ime, aaa, sta ti kazes ? aaaa, aaaa ...Bolje da si razmislio sta pises, eto vam ga.
Kako si samo otvorenog uma..ah! Zapravo si tuka obicna koja je pod utjecajem medija i pedera koji drze ovaj svijet. Takodjer nemas ukusa i ne znas ocigledno sta je to papanluk.
originalan, uspjesan i razlicit. sretno! kod nas bi se vjerovatno ubio zbog papanluka i zatucanosti.
kako bi je napunio svojim spermintom
Bolje i to nego namirivat vaš manjak....