Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znao sam da ce pobijediti jedan od ova dva kandidata...
Onaj majmun iz kine izgleda pogodio.
@kurtovizija2 na to se i svode ovi "grandiozni IZBORI" u ameriKi !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Steta sto nisu demokrate pobijedile. Oni su mirotvorci. To sto se unistava Libija i Sirija, to nema veze, jer su oni mirotvorci.
Game over
...što ne mogu salonskih liberala milionerske provenijencije. zar zaista vjerujete da je politika ono što vam politički korektnim govorom kurvinski podmeću kao slobodu? ili lažete nas, ili sebe ili svoj um, za koji preponosno milite da ga imate.
ZIVELI MAHIR KARA I FERIDE
aparati rade punom parom
Ja ba po njihovom bi trebao biti predsjednik homoseksualac hipi ili glumac. Eto bio je 8 godina mrki pa nista sranje nad sranjem. Samo nemir u svijetu.
BAŠ MI JE ZBOG TIH ZVJEZDA ŠTO JE TRUMP POBJEDIO-NEKA SE ZAPITAJU KAKO SU ONI POSTALI ZVIJEZDE.
Koje kmečanje. Lako je vama poznatima biti za ovoga ili onoga. Vi na računima imate milione. Šta će onaj običan čovjek koji svakoga dana strepi hoće li ostati bez posla? Običan čovjek danas ima mnogo problema i vidi u kojem je pravcu Amerika krenula.
Demokrate su kažnjene za ubistvo Gadafija. Za uništenje Sirije. Dovršetak uništenja Iraka. Pokušaj uništenja Egipta i Turske.
Sumrak civilizacije .....još jedan debil u nizu , poslje Putina , Orbana , Erdogana malog krmčića s dalekog gladnog i zaostalog istoka naših Balkanskih brabonjaka poja vi se ovaj smet od čovjeka .... sretno svima , vidimo se u Paklu ;)
Neka dozivjeh i to da konzervativna Amerika dobije golu prvu damu... a i klovna za predsjednika
e jesu ga i pljuvali......sada iseljavanje u bolywood
Mustafa Mijajlović najavio prelazak na budizam.
Elita je vazda vladala i tako će i biti !!!
Šta kažu Munira i Hatidža?
ja se pitam da li će ovi silni selebritiji posjetiti sirotu klinton u zatvoru ahiiiihihihhi.