Brojne reakcije
18

Američka glumica izgledom zabrinula fanove, ranije otkrila da se borila s rakom

I. S.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Američka glumica Melanie Griffith je svojim izgledom zabrinula mnoge fanove. Naime, na novim fotografijama vidi se da na licu ima rane.

Ona je 2009. godine otkrila da je bila na operaciji zato što je bila u ranom stadiju raka kože lica. Njena menadžerica Robin Baum tada je rekla da je operacija bila uspješna te da su spriječene dalje komplikacije. Nažalost, rak se 2017. vratio te je ponovo morala ići "pod nož". Nakon toga je objavila da je ozdravila.

"Opet sam išla na operaciju uklanjanja ćelija raka. Ukoliko ste često izloženi suncu, budite na oprezu. Koristite kremu za zaštitu od sunca. Redovno idite kod dermatologa", poručila je fanovima.

"Šta joj se dogodilo?", "Je li ponovo bolesna ili je samo pretjerala s estetskom hirurgijom?", "Nadam se da je uredu", "Tužno je vidjeti je ovakvu", neki su od komentara na društvenim mrežama.

S obzirom na to da je ranije dobijala kritike zato što je išla na estetske operacije, otkrila je da je pokušala umanjiti štetu.

"Nisam shvatila na što nalikujem dok ljudi nisu počeli govoriti: 'O moj Bože, šta je učinila?!' To me toliko povrijedilo da sam otišla drugom doktoru i počela rješavati sve sra*a koja mi je jedna doktorica napravila. Srećom, izgledam normalnije sada', izjavila je.