Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na portalima u Velikoj Britaniji objavljeno: "Mujesira Sadikovic objavila dirljivu sliku na Instagramu kako doji djete." Mujesiru je mrzila komsinica Zakira zbog nekih svadja jos iz srednje skole u Kozarcu. Inace Zakirim polu-brat je dobar prijatelj Mujesirinog muza....
Zacehnut ću se!
Komentar dana =))) HAHAHAHAHA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
razbolje se neoženjen momak obiđe sve doktore i specijaliste i nenađoše mu dijagnozu dođe kod jednog 100% kul doktora koji ga upita: -jel, jes oženjen ti? imaš li curu? -nemam -aaaaa,to je tebi. nego nađi sinko kakvu da te podoji pa onda vidi hoće li bolovi prestati. -pa znaš doktore imam ja komšinicu skoro se porodila i doji ,pa da upitam nju -hajde,hajde. samo izlazi iz ordinacije i rečeno-učinjeno ode momak kod komšinice i upita je -jel komšinice ,imam neku bolest i doktor mi reče da nađem neku da me podoji,pa reko da upitam tebe. znam rodila si skoro i to... -aaa,može lijepi moj komšo .kako da ne. -pa šta ćemo? -hajmo iza sijena ovog izvadi žena meme a one sve zabrekle uhvati se momak posla .duc,duc žena se uzbudila,jbg. vrpolji se -jel dečko,bil ti još šta? -pa bi keksa ako ima
Smijem se ima 10 minuta i ne mogu da prestanem. Majke mi fraz cu dobiti od smijeha.
Pojedi malo keksa edine :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nema ovo veze sa kcerkicom, njen cilj je da cijeli svijet vidi njenu sisu u vremenu kad je bila najveca, e kujice ko vas ne zna skupo ce ga kostat.
i ovi portali pišu svakakve gluposti
Nepotrebno, ali sveprisutno.
"Boli me briga. Dojit ću svoju bebu dok ne bude napunila šest godina", hahahaha , što će reći kad je tad neko bude pitao koliko je maloj ? " evo sedamdeset mjeseci duša mamina :)
Pa mater vam gadnu
...i tata bi nju podojio...
Kolega koji radi samnom mi prica...mama ga nahrani, kao doticna sa slike, nakon toga ode s ocem na cevape, imao je 3 godine tada, sada 205 i 143kg :D
Ostavi i nama muskima mlijeka, hocemo sisat :D
Odvratno... Još sex.
Čitam komentare roditelja iz grupe koji furaju ovo prekomjerno dojenje i šta im djeca kažu. Jedna kaže kad su bili u gostima dijete joj vikalo: Hoću cicu cicati. Drugoj dijete poljubi sisu i kaže: Hvala, bilo je ukusno. :O Čim djeca imaju zube to je fajront.
u mene u komšinice trči mali (dvije godine) DAJ MEME! HAJ VAMO PIZDA TI MATERINA povali malog ,sisu u usta i gasss
6 mjeseci dojenja i fajront, sve preko je zenska bolest ili glupoca. Granica je granica. Malo se ja usput salim sa sisanjem, mi muskarci volimo sise i to se zna.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dojenje djeteta je sasvim prirodna stvar. Mozda je ovom slikom htjela potaknuti i druge zene diljem svijeta da ne zanemaruju dojenje.
Pa problem je kada se zena tako uslika a nije problem kada gledaju iste u porno filmovima! A kod nas je to jos tabu tema, kod nas jos zena treba da bude kada hoce da se zene fina i zakopcana do grla, a oni izadju i gledaju one polugole. Jucer sam procitala komentar negdje da zene ne bi trebale da idu ginekologu kao kako su prije zene na selima?! :s
a dojiti bebu 7 mjeseci i vise je neprirodno? :-)
Fuj pesini jedni pa to je trbao biti trnutak za vas dvije i oca i tako nekako nezz kako da kazem a ne da cijeli svijet vidi da dojis dijete i de bgt stavi kad se pokaki kad se upiski ksve porodicne trenutke objavljujte mamu vam retardiranu pa valjda i ako se slika i snima to treba da bude vasa uspomena a ne da vide svi -.-"
De smiri se :)
Ojj jbt jel ovo ona što je u onim čarobnicama glumila. Kolko se nekad gledala ta serija :D
Opustite se, to su samo dirljive sise...