Očekivali blizance
0
Alyson Hannigan rodila drugo dijete
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobila drugo dijete, a ceka blizance :S
It\'s always sunny in philadelphia njesra veliko.
stvarno je očajna serija,pokušali su kopirat prijatelje...ma ni blizu,totalno dosadni bezlični likovi,bez imalo humora.Predvidivi fazoni,pa neka retrospekcija,pa on vlastitoj djeci priča kako je upozno mamaru,i u svakoj epizodi im kaže\" al ni to nije vaša majka\"...PA VALJDA DJECA ZNAJU KO IM JE MATI ?....meni je najjača ona Tits always sunny in Philadelphia,onako malo bolestan humor al neobičan
Znci bolje glumi onaj hrcak kada ga vlasnik upuca i cijela serija How I met your mother je sranje !!
Double MILF.
najodvratnija bitch mi je ova...vec u američkoj piti mi je išla na živce...a posebno jer kao onaj frajer ostavio onu ČEHINJU zbog nje...eee al u ku.rcu!
ova lily mi je originalna u how i met your mother, nije luda kao u american pie, ali zna imat svojih trenutaka
this one time, at band camp, I stuck a flute in my pussy
super, cestitam :)