Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iskreno se zaljubila...vele iz drustva feminiskinja...
Volim te alpacino iako izgledas ko da te poplava izbacila. A o ovoj njegovoj sponzorusi a.k.a kurvicii netreba puno govoriti.
I ja bih bio iscrpljen s njom.
Stvarno ovo je bolest i nje i njega... Jel mu palo napamet hjebo ga otac bolesni da je moze roditi dva put, dok je slinavio po njoj. Nju takodjer, samo pare i slava, pa nek deda hjebee!! Hjebem ti bolesne frikove i tektove o njima!!
Oboje odrasli, ko smo mi?
I ti bi da mozes
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jao kralja... ima ih boljih pod zemljom :))))) al trese i dalje :))))
kad tad ljubav ce pobjediti kad tad....
Umro..Samo mu jos nisu javili...
Muslimanka prava,ona hizmeti starog covjeka da zaradi sevapa.Njoj nije stalo do para.
I ja bih bio iscrpljen s njom.
Propo Alća ko “štokrla”
Iscrpljen i nepočešljan
Čuj izgleda potpuno iscrpljeno? U tim godinama? Ma nemoguće.
A kako bi trebao izgledati ako je ona 53 godine mladja!!!! Pa njega i razgovor sa njom smori. Koje su ovo samo budale. Totalno izgubio tlo pod nogama, a i ona nije dobra u glavi.
I ti bi da mozes, ne rise
Pa budala
Svidja joj se jer voli sve sto vole mladi
Raznjela ga XD
Ona u snazi a on za pokopa
the eyes.. a on čiko 🥲
klasična bop