Prekinuli glasine
46

Al Pacino (83) i Noor Alfallah (29) i dalje su zajedno unatoč njenom zahtjevu za starateljstvom

L. R.
Noor Alfallah i Al Pacino (Foto: Twitter)
Noor Alfallah i Al Pacino (Foto: Twitter)
Al Pacino (83) i njegova djevojka Noor Alfallah (29) i dalje su zajedno unatoč njenom zahtjevu za starateljstvo nad njihovim sinom.
Nakon glasina da su raskinuli jer je Noor Alfallah u srijedu tražila starateljstvo nad njihovim tromjesečnim sinom, vijest o njihovoj vezi potvrdio je glumčev predstavnik za medije.

"Al i Noor uspješno su sarađivali i postigli su dogovore u vezi s njihovim djetetom, Romanom. Oni su još uvijek zajedno", rekao je Pacinov predstavnik za medije.

U izvještaju koji je dospio u medije, Noor Alfallah je spremna dati "razumne posjete" i zatražila da se podijeli zakonsko starateljstvo što bi Pacinu dalo pravo glasa u odlukama u vezi s obrzaovanjem i medicinskim liječenjem.

Ona traži da Pacino plati njene pravne troškove i sve druge sudske troškove. Osim toga, priložila je i kopiju potpisane izjave o roditeljstvu, koja potvrđuje da je Al Pacino Romanov biološki otac.

Alfallah je 6. juna rodila Romana. On je njezino prvo dijete, a Al Pacinu četvrto. Glumac također ima kćerku Julie (33) s Janom Tarrantom, kao i blizance Oliviju i Antona (22) s Beverly D’Angelo.

Nakon što su vijesti o Alfallahovoj trudnoći objavljene krajem maja, izvori su tada rekli da je Pacino zahtijevao test očinstva jer je vjerovao da više ne može imati djecu. Par je prvi put potaknuo glasine o ljubavnoj vezi kada su u aprilu 2022. godine uočeni kako idu na večeru, ali više izvora je potvrdilo da su njih dvoje skupa još od 2020. godine.