Ona traži starateljstvo
181

Raskinuli Al Pacino i njegova 54 godine mlađa djevojka samo tri mjeseca nakon što su dobili sina

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Američki mediji izvijestili su kako su Al Pacino i njegova 54 godine mlađa djevojka Noor Alfallah raskinuli vezu, a ona je podnijela zahtjev za starateljstvo nad tromjesečnim sinom.
Alfallah (29) je podnijela zahtjev u Los Angelesu tražeći potpuno fizičko starateljstvo nad bebom, dodajući da želi da 83-godišnji glumac ima "razumne posjete", objavio je The Blast.

Pacina i Alfallah su povezivali od aprila 2022. godine , a sina su dočekali 6. juna u bolnici Cedar's Sinai u Los Angelesu.

Glumac je već otac troje djece s dvije žene: ima 22-godišnje blizance Oliviju Pacino i Antona Jamesa Pacina s Beverly D'Angelo, kao i Julie Pacino (33) s Janom Tarrant.

Prema pisanju medija, Alfallah je sudu rekla da je spremna da filmskoj zvijezdi odobri zajedničko pravno starateljstvo nad njihovim sinom, što bi mu dalo pravo glasa o pitanjima vezanim za obrazovanje, religiju, liječenje i još mnogo toga.

U svoj pravni podnesak, Alfallah je ubacila dokument pod nazivom "dobrovoljna izjava o roditeljstvu", koju su ona i Pacino potpisali šest dana nakon što su dočekali sina.

Alfallah u sudskim dokumentima traži da Pacino plati troškove njenog advokata ili bilo koje druge troškove vezane za slučaj, navodi agencija. Konkretan iznos izdržavanja djeteta nije naveden u sudskom podnesku, navodi se.

Prema The Blastu, pravni dokumenti u ovom slučaju navode da "sud može izdati naloge za izdržavanje djece i izdati raspodjelu zarade bez daljnjeg obavještenja bilo kojoj strani."

Očekivalo se da će sudija u predmetu navesti iznos na osnovu onoga što Alfallah traži na predstojećim ročištima, ali nije bilo dokaza koji bi ukazivali na to da se Pacino protivi bilo kojem od zahtjeva.