Dario Cvitanić predlaže
0
'Ajax treba promovirati polugole djevojke'
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@mile Da ti nisi iz Laktasa mozda ? Evo ti jedan prijedlog (predlog), potrazi na google sljedece informacije: \"dario ajax totalsport\", i izaberi recimo hrvatski jezik, pa ces dobiti sljedece (i to na prvom mjestu pretrage): \"Dario Cvitanic predlaze: \"Ajax trebaju promovirati.... www.sarajevo-x.com/clanak/090501041 Pa mi sada odgovori tko je ovdje lud, zbunjen ili normalan. Pozdrav Laktasima, velegradu u blizini mog rodnog sela Banjaluke.
@mile, evo ti link za hrvatsku stranicu pa procitaj kako se pise na hrvatskom. http://www.index.hr/sport/clanak/cvitanich-o-ajaxovu-predstavljanju-dresova-u-argentini-je-to-daleko-provokativnije/431964.aspx
@mile Nemoj se ti sramotiti Mile ! To nije hrvatski, to je idiotski. \"Ajax treba....\" i \"Ajax trebaju....\" su razliciti pojmovi i na hrvatskom.
Enko de se ne sramoti... prepisivali su sa hrv portala a tamo se piše tako u infinitivu. Pokušaš ispasti pametan pa ispadneš glup... nije ti to dobro.
Na kojem jeziku pisete vase naslove ? Ajax treba promovirati polugole djevojke - moze znaciti na svim zapadnobalkanskim slavenskim jezicima samo jednu stvar. A to je da se Ajax treba baviti podvodjenjem polugolih djevojaka. A ako ste mislili da Ajax treba da promoviraju (kao sto se iz teksta da zakljuciti) polu(?)gole djevojke onda ste trebali napisati - Ajax treba da promoviraju polugole djevojke. Sa-x ima svoj vlastiti jezik, a zove se jezik ZUTE STAMPE.
Isto kao sto su u BiH Bosanski katolici, jeli? tctctct...
Dario Cvitanić Hrvat?!ma koji Hrvat,on je argentinski katolik
Dobre su ali je ovo sve jadno