Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I pored toga što je rodila i čeka još jedno, najljepša žena na svijetu i to bez ikakve plastike, šminke, photoshopa za razliku od ostalih Hollywoodskih gabora i manekenki.
Čuj ovih što lika blate po \"vanjskom\" izgledu, pa vi ste prava slika žrtvi bolesne Hollywoodske propagande o ljepoti i stereotipa što se izgleda tiče. Normala je što se tiče izgleda, a otkud vi znate kakav je ko čovjek, što bi trebala da bude prava mjera. Toliko i o Limi kao \"čovjeku\", pokazala je da je suprotnost svim stereotipima bilo o izgledu ili ljudskosti.
Dobar ovaj Marko mmm pravo musko
zaradite online klikanjem reklama! brza i sigurna zarada! http://www.clixsense.com/?4091614
Za jedne je faca, za druge rugoba. Ali, Marko Jaric pored sebe ima najpozeljniju zenu na planeti. Pa ti vidi! Sta bi mnogi od vas dali da mogu biti samo 1 dan pored nje?
Glupih li komentara na ovako divan dogadjaj! E pa cestitamo ne jos jednoj prelepoj prinovi!
Eki naslova: \"Bivisa NBA Zvijezda\"..... :) Pa ovo ni Jaric ne bi rekao/napisao sam za sebe...
nego manite se te suplje nacionalisticke... ova adriana dobra koka
hahaha..Smiješno zborite..Izgleda dalje od Srbije vidjeli niste ;) Da ste makar jednom otišli u Tursku,vidjeli bi da je svijet raznovrstan,kao i u svakoj državii ;) A i mislim da poenta priče nije visina,i što već spominjete,već KRV koja teče vašim venama,tj. Osmanska il\' ti ga Turskaa .. Poklopite se sa PREGLUPIM nacionalističkim pričama,jer ste jako glupi(misleći na nacionaliste) ;) Ciaaaoooo
PROBLEM U TOJ TVOJOJ PRICI JE STO JE PROSECAN SRBIN VECI ZA 20 CM,OD SVAKOG TURCINA! A VALA I OD VAS SMO VISI I LEPSI...MADA TO I NIJE CUDNO...VI STE KAO SKART,OTPAD OKOLNIH NARODA DUHOVNI I FIZICKI,I NASTALI TAKO
mogla si poletit za alesandrom
Što jest\' jest\' Beograđani su mnogo lijepi..Kako reče kolega \" yee \" MIX ste..Nije ni čudo,ima u vama Turskih,tj Osmanlijskih korijena ;) ;) ;) hahahaha!
Da ne znamo kako je rijec o Marku Jaricu, Srbinu, hladno bi izgledom mogao proci kao Turcin iz neke anadolske ovcoyebine. Sto nas dalje vraca na temu o srpskoj istoriji i onih 500 godina, jel\'.
meni je bas dobar! pravo musko frca od testosterona ..mmm ljubim ga
pa jeste, da dodjemo mi Beogradjani smekeri tu u Sarajevu, stvarno bi se vatale za macu te vase Sarajke! :)) jebiga Beogradjani su mix regiona, i lepi i pametni i obrazovani, isto mislim i za Beogradjanke! urbani zivot, asfalt, samo uzurbano to je BeOgrad!! :)
Pa Jaric je teska faca uvijek bio, Nina Moric za njim slinila i sve ljepojke iz Italije :) Ne znam odakle vam glupa ideja da lik ne izgleda dobro i da nema sarma itd.
nba zvijezda.. hahaha, mislite nba role-player